tisdag 22 september 2009

Tisdag 22 september

Regn och rusk men inte så kallt. Idag har jag tillverkat ett gratulationskort - till min chefs 60-årsdag. Glömde fotografera det :)

Jag höll ett föredrag om Barbro Alving som jag fascineras otroligt av - där kan man tala om att stå för sina värderingar! - och fick DEN tjusiga blombuketten som tack. Det har blivit ett antal föredrag denna termin med anledning av att det är 100 år sedan BANG föddes.

Vi har ätit så konstigt den senaste tiden, egendomliga kombinationer till middag. Anledningen har varit att frysen behövde tömmas för avfrostning och igår tog jag ut det sista - fyra kåldolmar och ett kilo lingon. Tyvärr gick lingonen i soporna - de hade legat i frysen sedan förra året. Men kåldolmarna blev middag idag. Jag vet!! Vi hade det förra veckan också, men nu handlade det ju om att få frysen tom! K frostade av igår och tvättade inuti så nu är jag redo att göra brunkål och börja köpa julmaten tills ungarna kommer :)
Faktiskt en skön känsla att börja från början med något rent och fräscht.

Upptäckte vid 19-tiden att TV3 börjat köra de senaste avsnitten av 2 1/2 män!!!! Jag har missat de två första - attans också, de brukar ju köra trailers tills man är superless annars när något ska starta!!!!
Det var dagens TV-utbud. Resten får vara för min del.



Bläddrade bland mina bilder och hittade denna - rosor är mina favoritblommor, gärna rosa eller gula. De är fantastiska. Doften på denna var underbar.







Nu tror jag att jag lägger mig med Allers A-korsord. Det var svårt denna veckan! :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar