måndag 21 september 2009

Lördag 19 september

Farmor och K bor på hotell bara tvärs över gatan från där E bor. Spännande - man kan äta frukost med farmor och "Sell" och DET är riktigt spännande. I rena fascinationen slinker en hel macka och ett ägg ner innan han kanar ner från stolen och går på upptäcktsfärd.
Vi andra får skynda oss med frukosten för nu är E otålig och vill ut! Är man tre år har man inte lust att sitta still och titta på medan andra äter.

Idag ska vi gå på museum. Han har varit där förut. Det hade ju varit så kul att få visa "Sell"allt detta som de två pratat om i flera veckor
Men K mår inte bra och kan inte följa med oss ut. E är mycket bekymrad. Blir han bra när han tagit sin medicin? Kan han följa med oss ut imorgon? Kommer han och äter tårta?
Det hela är mycket trist och E kan inte lämna ämnet på hela bilfärden.
Efter muséet kör vi hem och hämtar K och det blir fika med mammas nybakade bullar, farmors nallekakor och mammas tårta med tre tända ljus.
På två blås har E fixat ljusen och är redo att öppna paketen från farmor och "Sell".
Det är en vändplatta till de älskade tågen, ett pussel med Blixten McQueen och så DET STORA paketet - en bilbana! Med massor av delar att sätta ihop och ta isär. Flera timmar går åt till att tre pojkar bygger ihop och kör bil :).
På kvällen äter vi tacos och till Postkodmiljonären blir det nya björnbär och.... en tablettask. Det är ju lördag. :)
Farmor får läsa två sagor - "Mullemeck berättar om tåg" och "Paddington tvättar". Sedan är faktiskt alla tre pojkarna trötta och farmor och "Sell" går till sitt hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar